Els Badalona Dracs guanyen el clàssic de futbol americà

0
    66
    Victòria a l'Hospitalet

Badalona Dracs va sumar la seva quarta victòria consecutiva en derrotar a domicili, en un espectacular partit, a Hospitalet Pioners per 28 a 34, en el gran clàssic del football nacional en la 5a jornada de la LNFA Sèrie A. El partit va ser un constant estira i arronsa entre dos històrics del futbol americà del nostre país, que van fer gaudir als aficionats que pràcticament van omplir el Complex de L’Hospitale Nord.

Els locals es van avançar amb un touchdown de Dani Belso després d’una passada curta del quarterback mexicà Alex García (7-0). Els de Badalona van reaccionar immediatament amb una espectacular jugada de 60 iardes de l’americà Alpha Jalloh, situant el 7-7 amb el qual acabaria la primera habitació. En l’inici del segon parcial, Pioners va tornar a avançar-se amb un nou passi de García, en aquesta ocasió cap al seu germà Luis Enrique (14-7). De nou, la resposta visitant va ser imminent, amb una carrera de 31 iardes de l’estatunidenc Ra’*Von Bonner, que tornava a situar les taules en el marcador, però abans del descans arribaria una de les jugades claus del duel, quan en un intent de passada de Pioners per a avançar-se de nou en el lluminós, el llançament d’Alex García era interceptat i retornat fins a la zona d’anotació per un Alpha Jalloh descomunal, deixant el 14-21 amb el qual es va arribar al descans.

Després d’ell, Dracs ampliaria les diferències en el marcador amb una passada de 15 iardes de Sergi Gonzalo cap a David Martínez, posant el 14-28 amb el qual s’arribaria a l’últim quart. Pioners ho continuava intentant i així arribaria el segon touchdown de Luis Enrique García, després d’un nou passi del seu germà Luís de 8 iardes. Amb el 21-28 tornava la igualtat al partit, però de nou un immens Alpha Jalloh, completava el seu particular “hat trick” amb una carrera de 80 iardes, que pràcticament deixava el partit sentenciat amb el 21-34. Pioners no es rendia i malgrat no tenir molt de temps per a la remuntada, si que va tenir el suficient per a retallar les diferències amb un touchdown final de Pablo Elena, després del quart passi de touchdown d’Alex García, deixant el definitiu 28-34.

Després d’aquesta nova victòria, Dracs lidera la Conferència Aquest de la LNFA’24 amb 4 victòries i 0 derrotes, mentre que Pioners suma dos triomfs i dues derrotes.