Segona victòria consecutiva del Seagull a l’Estadi

0
    108

El Seagull aprofita el factor camp per sumar un nou triomf, en aquest cas contra l’AEM B de Lleida (2-1). Un doblet de Codi va capgirar el gol aconseguit per les lleidatanes des del punt de penal, poc abans del descans.

Les gavines es van trobar davant a un equip amb un clar perfil ofensiu. Les noies de Pol Fernández van dominar bona part del partit, jugat amb un gran ritme i molta intensitat. Malgrat el domini local, al minut 40 l’àrbitre xiulava unes mans a l’àrea del Seagull, després d’una acció a pilota aturada. Les de Lleida arribaven al descans amb avantatge al marcador.

Les de Badalona van sortir decidides a l’atac, sabent que el físic seria la clau del partit. L’AEM, amb el marcador favorable, ho intentaven en accions a la contra. Codi obtenia l’empat, rematant una centrada des de l’esquerre, al minut 78. Les locals, dominadores totals d’aquesta segona part, han anat decidides per la victòria. Sis minuts després, al 84, Codi aprofitava una passada llarga, en un servei de falta, de Queralt Pin per picar per sobre de la portera visitant. Les gavines van controlar perfectament el tram final de partit.