Els Badalona Dracs sumen la victòria contra uns combatius Pioners

0
    25

Victòria dels Badalona Dracs al camp de Pioners (21-40) en el tercer enfrontament entre tots dos equips d’aquesta temporada. Els homes d’Òscar Calatayud van haver de suar de valent, després que el tercer quart finalitzés amb un mínim avantatge pels locals. Entre intercepcions en el darrer quart van ser la clau per a sumar el segon triomf a la LNFA.

L’equip badaloní va comptar amb el debut de la seva darrera incorporació, el quarterback Anthony Gardner. El jugador nord-americà va mostrar un gran nivell, amb un total de sis passades de touchdown; dues cap al seu compatriota Marquesse Surrell, dues més cap a l’alemany Nico Lester, i una cap a Guillem Garcia i Charlemagne Take.

Dracs començava dominant, amb la primera anotació de Nico Lester en la primera acció ofensiva del partit. Després d’interceptar una pilota, els negre-i-plata van intentar sumar un field goal, però la defensa riberenca ho va evitar. Els locals culminaven el seu atac amb un touchdown de Dani Belso.

Amb el partit igualat començava el segon quart. Els Dracs semblava fer un pas molt important cap a la victòria. Lester i Guillem Garcia sumaven dos touchdowns que posaven un 7 a 20 al marcador, amb el qual s’arribava al descans.

Pioners va sortir més endollat de vestidors. Els locals van anotar dos touchdowns de forma consecutiva, amb els que va establir l’avantatge per la mínima a la conclusió del tercer quart (21-20).

Amb tot obert donava inici l’últim quart de partit. Els d’Òscar Calatayud van prémer l’accelerador, tant en defensa com un atac, anotant un total de 20 punts per establir el resultat definitiu.

Victòria de les Dracs Girls a Madrid

L’equip femení també va sumar el seu segon triomf a la lliga, en aquest cas a Madrid contra Jabatos Tres Cantos (13-29). La connexió entre la quarterback Elena Leiva, i la receptora Alba Gutiérrez, amb dos touchdowns cadascuna, va ser la clau fonamental d’aquesta victòria.