Nou èxit de convocatòria al Sopar solidari anual d’Aspanin

  0
  37

  El passat divendres 31 de gener va tenir lloc, com ja és tradició, el Sopar solidari anual d’Aspanin. Un cop més, la vetllada es va celebrar al Badalona Centre Internacional de Negocis – BCIN i va reunir una important representació de la societat badalonina.  Més de 200 persones van assistir a aquest acte que serveix per donar a conèixer la tasca de l’entitat i per recaptar fons, que enguany es destinaran, sobretot, a activitats de lleure.

  L’ètica, el futur de l’entitat i la reivindicació d’una societat més justa i inclusiva van ser els temes centrals de la nit, que va estar conduïda per Toni Forteza. Eva Gayarre, gerent d’Aspanin, va encetar l’acte amb un discurs en què va voler destacar la feina feta per l’organització, a l’hora que va refermar el compromís d’aquesta amb el benestar de les persones que atenen. Al seu torn, la presidenta Maite Forteza va aprofitar l’ocasió per agrair als assistents i a tothom qui ha recolzat Aspanin al llarg del anys la seva confiança i suport. Amb un to més reivindicatiu, Forteza va recalcar la necessitat de que els governs tinguin cura de les persones més vulnerables. Per últim, Aïda Llauradó, primera tinent d’alcalde i regidora de Drets Socials i Feminismes, va voler manifestar el compromís de l’Ajuntament amb l’entitat.

  Amb més de cinquanta anys d’història, Aspanin és una de les organitzacions més emblemàtiques de la ciutat de Badalona i, any rere any, rep l’ajuda de diverses empreses i entitats que col·laboren per fer possible la cita solidària. Entre elles, la pastisseria Comas que, un cop més, es va encarregar del sopar. La vetllada, que també va incloure un sorteig, va estar amenitzada pel Conjunt Trio del Barril del Conservatori de Música Moderna de Badalona.

  Aspanin, que va néixer el 1966, s’ha convertit en un referent pel que fa a l’atenció a la discapacitat intel·lectual. Actualment, atén més de 150 persones i disposa de recursos com una llar-residència i de serveis de lleure, d’assessorament i d’acompanyament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí