Els badalonins Jolly Jumper estrenen la gira 2013 a FNAC-El Triangle

  0
  30
  jolly.jpg

  29/01/2013 – El grup de Rock'n'Roll comença a promocionar el seu disc Girando el mundo com un dels grups emergents a nivell nacional, dins el marc de col·laboració entre l'SGAE i FNAC.

  El grup badaloní Jolly Jumper comença avui la gira 2013 del seu primer i autoproduït disc, Girando el mundo. La banda de Rock’n’Roll actua, a partir de les set de la tarda, a FNAC-El Triangle, situat a Plaça Catalunya. Ho farà dins del marc de col·laboració entre la SGAE i el Club Cultura de la FNAC, ‘+100 de SGAE en FNAC’, com un dels nous grups emergents a nivell nacional.

   

  Els Jolly Jumper es van estrenar amb una primera demo, editada per la productora Perkins com una colecció de cançons titulada A Ritmo de Rock’n’Roll. És a partir de 2012, no obstant, quan veu la llum l’autèntica posada en escena del grup amb un àlbum comandat en la producció pel reconegut guitarrista Santiago Campillo. Girando el mundo

   

  Girando El Mundo”és una declaració d’intencions d’un grup ‘canalla’ i ‘hippie’ alhora, que vol reivindicar el so del rock més clàssic com estil i com forma de vida.