Els botiguers del Progés escalfen motors per rebre Sant Jordi

  0
  drac.jpg

  19/04/2013 – L'associació de comerciants organitza avui un contacontes on no faltarà la llegenda del drac i sortejarà tres E-Book entre la seva clientela.

  L’Associació de Botiguers i Serveis del Progrés comença avui mateix a escalfar motors per a la Diada de Sant Jordi. Aquesta tarda, a partir de les 18 hores, la part del carrer Providència a tocar del Mercat Torner es convertirà en l’escenari d’una sessió de contacontes en la qual no faltarà la llegenda del drac més explicada i escoltada en aquestes dates.

   

  A més, els comerciants han preparat el sorteig de tres E-Books entre els clients més fidels. Com es pot entrar en aquest sorteig? Primer, hauràs de trobar els 10 cavallers, els 10 dracs i les 10 princeses repartides entre els aparadors de totes les botigues associades del barri. Quan n’estiguis segur, completa la butlleta corresponent i desa-la en Mits Informàtica (Conquesta, 69) o en alguna de les quatre farmàcies de l’entitat comercial: Núria Sans (Guifré, 329), Valero (Guifré, 184), Prat (Pep Ventura, 3) o Martori (Francesc Macià, 94). El sorteig es durà a terme a la carpa situada als voltants del Mercat Torner un cop finalitzi el contacontes.