Els cadets arrosseguen l’equip (60-98)

0
    29

15/03/2016 – La gran quantitat de lesions sofertes per la plantilla júnior del FIATC Joventut ha donat molt protagonisme a jugadors d’una generació inferior.

De tota situació complicada, sempre se’n poden extreure aspectes positius. Sens dubte, aquesta temporada no està sent fàcil pel júnior de la Penya. Els problemes físics constants patits per molts jugadors i les errades de concentració patides en diversos partits han allunyat una mica el conjunt de Dani Miret de les seves posicions habituals.

Amb el triomf sumat el passat cap de setmana a la pista del JAC Sants, el FIATC Joventut s’ha posat a un sol partit de la segona posició, objectiu que s’ha d’intentar assolir en els quatre duels que resten per la final a quatre.

Sense Eric González, Vilgot Larsson, Charis Liounis ni Pep Busquets, operat recentment després de patir un coàgul al quàdriceps, el paper dels cadets seria decisiu per derrotar el JAC. Arnau Parrado, Joel Parra i Manel Signes, tots tres en dinàmica de júnior, anotarien 30 dels 50 punts sumats per la Penya al descans (34-50), erigint-se en el motor principal de l’equip verd-i-negre.

El FIATC Joventut sortiria molt més concentrat que els grocs (0-7), tancant totalment el rebot per evitar concedir segones opcions al rival (9-19). La defensa badalonina exhibiria les seves pitjors prestacions al llarg del segon quart, mancança que seria compensada per un bon ritme en atac (34-50).

La Penya aconseguiria diverses cistelles després de rebot ofensiu i continuaria jugant fàcil al llarg del tercer període (46-74). Amb el to defensiu totalment recuperat, el bloc de Dani Miret deixaria que la inspiració de Nenad Dimitrijevic (22 punts a la segona part) acabés d’enterrar el JAC Sants (60-98).

Tot i fer un bon partit, el base no seria el jugador més destacat per part visitant. El cadet Arnau Parrado completaria una actuació brillant, anotant 23 punts i capturant 9 rebots. Parrado s’erigiria en el líder d’un FIATC Joventut que és quart a la lliga (6/4) i que necessita vèncer dissabte el Sant Josep a l’Olímpic (16h) per seguir mirant cap amunt.