Victòria clau del Sosmatic a domicili

  0
  45
  CTT Badalona.jpg

  15/03/2016 – Els del CTT Badalona assoleixen la victòria per 2-4 a la pista del Centre Natació Mataró i el filial és més a prop de la permanència.

  Gran partit del Sosmatic Badalona a la pista del Centre Natació Mataró, tercer classificat del grup dos de la Primera Divisió. Els del Maresme van deixar de comptar a les seves viles amb el seu millor jugador, Prados, que a partir d'ara jugarà a Superdivisió.

   

  Adrià Fernàndez va obrir el camí als badalonins en derrotar contundentment a l'exbadaloní Pau Nolis, mentre que Jordi Miranda i Angel Carrión van posar el partit molta cara en dos partits decidits al cinquè joc. Amb 3 a 0, Fernàndez va cedir davant Jordi Fradera, que donava vida als del CN Mataró. Però Carrión va sentenciar al vèncer en un gran partit també a Nolis, que a la primera volta va aconseguir els dos punts en joc. Ja amb el partit decidit, els blaus van donar entrada a Marc Serra que va caure per 3 a 2 amb el juvenil Oriol Laro.

   

  Per que fa el filial, el Titus Badalona, tot i una contundent derrota a casa per 6-0 dels Lluïsos de Gràcia, al descens queda una mica lluny al caure el màxim perseguidor, el Cardedeu, a casa del cuer.