Els cadets dels Badalona Dracs guanyen el seu duel contra els Trojans Roda de Barà

  0
  45

  13/02/2014 – La secció més jove dels Dracs, els cadets, van guanyar a Reus amb un 6 a 45, als Costa Daurada Trojans de Roda de Barà que van apuntar bones maneres tot i el resultat.

  La secció més jove de contacte dels Badalona Dracs, es va desplaçar el passat dissabte, 8 de febrer, fins a Reus per a disputar la primera jornada de la LCFA Cadet en la què van vèncer per un contundent 6 a 45 a Costa Daurada Trojans de Roda de Barà, equip en rodatge que se li va veure apuntar bones maneres tot i el resultat.

   

  El partit va començar guanyant el sorteig de l’equip de Dracs, escollint atacar desplegant el joc de carrera, que van aconseguir moure les cadenes i en el primer temps amb dos touchdowns i un extrapoint d’Enrique Mellado i altres dos més i un extrapoint de Sergio Gómez feien que el conjunt negre i plata arribés al descans amb un marcador favorable.

   

  En el segon temps, després els ajustos d’ambdós entrenadors, les cadenes s’aconseguien   moure sent de nou protagonistes Enrique Mellado i Sergio Gómez, anotant de nou un touchdown cadascú d’ells. En aquesta ocasió en una acció del quarterback cadet, David González, seria qui faria pujar un dels extrapoints. El treball i l’esforç de l’equip de Costa Daurada va donar el seu fruit i Manuel Pinilla va aconseguir l’anotació per part de l’equip de Trojans. Es van moure les cadenes per ambdós equips, però la última de les anotacions va ser realitzada la mateixa del Badalona en la què la línia defensiva, Isaac Gómez, va aconseguir prendre l’oval al quarterback i córrer fins la línia d’anotació deixant el lluminós en el definitiu 6 a 45.