Els júniors dels Badalona Dracs pateixen una derrota contra els Firebats

0
    26

13/02/2014 – Els Firebats no van deixar marcar cap punt els júniors badalonins amb una contundent derrota de 41 a 0.

El passat diumenge, 9 de febrer, els Badalona Dracs Júniors es van desplaçar fins a València amb nombroses baixes per a disputar la jornada de la LNFA de la seva categoria en les instal·lacions del Camp del Riu Túria.

El partit va començar amb mal peu per als badalonins, quan en els primers compassos del partit, un pas de Juan Vieira a Pablo Reoyo aconseguien la primera anotació per a l’equip valencià. Salt al camp a l’atac dels Dracs, que es va veure frenat per una fèrria defensa que va aconseguir anotar mitjançant José Vicente Guillot i dos per a Joaquín Arriazu van anotar. Abans d’acabar el segon quart del partit, un xut va ser retornat per l’equip de Firebats mitjançant Joaquín Arriazu aconseguirien posar-se el 41 a 0 a la primera part.

En el segon temps del partit, els Badalona Dracs aconseguirien ajustar les seves línies, però l’atac no aconseguiria anotar, aconseguint ambdues defenses que els atacs no anotessin deixant el 41 a 0 amb el que acabaven la primera com resultat final del partit.