Els Castellers de Badalona anuncien el seu pas històric cap als castells de 8

  0
  castellers bdn.jpg

  22/10/2015 – La Colla Micaco abordarà la seva diada, el 8 de novembre, el seu primer 4de8; han engegat una campanya per preparar i viure-ho amb la ciutat i les seves entitats.

  Els Castellers de Badalona ja han anunciat el seu llançament oficial cap al vuit. Portaven setmanes deixant entreveure i preparant el pas i aquest dimarts han anunciat oficialment la seva intenció de pujar un esgraó i afrontar el seu primer castell de 8, una fita història per a la colla. En els seus 18 anys d'història han pogut consolidar i completar-ne pràcticament tota la gamma de set. La colla ha crescut enguany en massa social i els bons resultats i la bona feina als assajos en els darrers mesos sembla que tindrà recompensa en forma del primer 4de8 de la seva història a la diada de la colla, el proper 8 de novembre.

   

  Per tal de compartir la preparació final d'aquest moment històric per la colla amb el màxim nombre de veïns possible, però també amb la resta del món casteller, els micacos han dissenyat una campanya sota el lema #AssaltMic4c8. Cartells, vídeos, pancartes i muntatges a xarxes aniran acompanyats d'una sèrie d'assajos especials que els micacos han preparat per aquestes properes tres setmanes on sortiran fora del local, Can Peixau, proposaran objectius a treballar i convidaran a col·lectius del món associatiu de Badalona. Els badalonins duran a terme prop d’una desena d’assajos amb entitats, grups de dones, moviment veïnal o associacions culturals, entre d’altres, que tindran lloc a indrets com la plaça de la Vila. Abans del dia 8, actuaran a Sant Feliu de Llobregat i a Cornellà.