Els Castellers de Badalona es donen a conèixer entre els nens i nenes de la ciutat

  0
  43
  castellers tibidabo 2016.jpg

  19/04/2016 – Dissabte durant tot el dia, van organitzar un ampli programa d'activitats i tallers per als més petits i les seves famílies.

  Dissabte durant tot el dia els Castellers de Badalona van dur a terme una jornada dedicada als infants badalonins. Dos grans inflables presidien la plaça de la Plana i un munt d’activitats i jocs gratuïts per tal de fer difusió del món casteller entre els nens i nenes de Badalona. Fer un pilar de dos i agafar una piruleta, construir un castell amb caixes de cartró, dibuixar quelcom relacionat amb el món casteller i optar a ser el dibuixant del cartell de la Diada Castellera Infantil de les Festes de Maig…

   

  A la tarda van seguir les activitats i hi va haver des de xocolatada fins a animador infantil. Al llarg de tot el dia hi va haver una gran expectació de públic i participants i els micacos conviden a tots aquells que no hi van poder assistir a anar a algun dels assajos que realitzen els dimarts i divendres de 20h a 22h al seu local (C/Font i Escolà 42).

   

  Trobada amb altres colles al Tibidabo

   

  Diumenge va ser el torn de la Trobada Castellera del Tibidabo, una cita que el parc d'atraccions organitza des de fa cinc anys i en la que han participat un total de set colles, Castellers de Mollet del Vallès, Castellers de la il·lusió (Valls), Castellers de Cerdanyola, Colla Jove Xiquets de Vilafranca, Colla Castellera Matossers, Castellers de Badalona i Castellers de les Roquetes. Els badalonins han descarregat un 4de6 sense complicacions en primera ronda, i tot seguit un 4de6 amb l’agulla ben defensat i un 3d6a ben lleuger com a últim castell. La propera actuació dels Castellers de Badalona serà el diumenge 24 d’abril a les 12h a la plaça de les Mallorquines de Montgat en motiu de les festes de Sant Jordi.