La 3a Fira Immobiliària consolida xifres i millora els contactes comercials

  0
  32
  Fira Immobiliària.jpg

  19/04/2016 – Els organitzadors comencen a treballar en la transformació cap a Fira de l'Habitatge per a la propera edició.

  Gairebé 8.000 persones han visitat la 3a Fira Immobiliària de Badalona, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la Rambla. Des de divendres a la tarda fins diumenge a la nit s’han realitzat a la fira un total de 1.300 contactes comercials. Aquestes xifres mostren, segons l’organització, que s’ha consolidat el nivell de visitants assolit en les dues edicions anteriors de la fira i que s’ha apreciat una millora en les perspectives de venda d’una part d’aquests contactes.

   

  En aquest sentit, a l’edició de la fira de l’any passat es van arribar a fer 1.200 contactes comercials, 350 dels quals van ser qualificats com a contactes de molta qualitat. Aquest any aquest tipus de contacte han superat la xifra de 500 com a resultat d’una certa recuperació del mercat immobiliari.

   

  Evolució cap a la Fira de l’Habitatge

   

  De cara a l’edició de 2017 es canviarà la seva denominació, de forma que passarà a ser la Fira de l’Habitatge amb l’objectiu d’incloure tant el sector immobiliari com la promoció de les noves tipologies de construcció, fórmules de propietat alternatives i eficiència energètica.

   

  Per a l’any vinent, s’espera un increment del nombre d’expositors, especialment dels promotors de l’àrea del Canal del Port. D’altra banda, els bons resultats de les promocions més petites amb oferta en diferents barris de la ciutat fa que també se sigui optimista en aquest segment. En aquest sentit, gairebé tots els expositors de la 3a edició han manifestat la seva voluntat de tornar el proper any.

   

  Per a la propera edició de la fira, s’ha iniciat una diversificació temàtica en l’àmbit de l’estalvi energètic a l’habitatge i la certificació energètica dels edificis juntament amb les noves tecnologies relacionades amb l’habitatge i les cooperatives lligades a la seva construcció i ús.