Els Castellers de Badalona escalfen de cara a un calendari mogut

  0
  29
  Cornella - 3d6a aleta.JPG

  24/04/2013 – Els Micaco van tornar a actuar ahir, desprçes d-un mes sense trepitjar plaça, a la Jordiada de Cornellà.

  Després de més d’un mes sense trepitjar les places, els castellers de Badalona van participar ahir a la Jordiada de Cornellà convidats per la colla local, en una jornada que va servir de ‘laboratori’.

   

  En primera ronda els Micaco van tirar amunt un quatre de sis amb l’agulla amb novetat en un dels segons i dos dels terços. Castell molt aplomat i sense gaire moviment que es va carregar i descarregar de manera molt ràpida.

   

  En segona ronda, també amb novetats, però aquest cop al pom de dalt, van fer enlairar un 3d7 que, tot i no patir a la carregada, en cap moment va arribar a estar del tot parat. Una descarregada un xic descontrolada va estar a punt de fer caure l’estructura a la sortida de dosos però l’estrebada ha estat ben treballada per la part inferior del tronc que és força experimentada.

   

  Per causes alienes a l’actuació, totes dues colles van acordar renunciar a la tercera ronda i anar als pilars de comiat.

   

  D’aquesta manera, amb un castell de set més descarregat es valora que la feina feta va pel bon camí. Les properes diades dels badalonins seran el 28 d’abril a Vilafranca del Penedès i l’entrada a les Festes de Maig de la ciutat.