Els Castellers de Badalona estrenen el barri de Pomar

  0
  4d7.JPG

  23/10/2012 – Els Micaco porten els castells per primer cop al barri badaloní i aixequen un tres de set, un quatre de sis amb agulla i un quatre de set.

   

  El barri de Pomar es va estrenar diumenge en una diada castellera. Els Micaco van sumar una plaça badalonina més al seu llistat i ho van fer amb un tres de set, un quatre de sis amb agulla i un quatre de set que quasi es queda al tinter.

   

  La jornada va començar amb el tres de set, que la colla badalonina va aconseguir descarregar sense cap problema. El quatre de set va ser el segon repte, que es va quedar encallat fins i tot en el segon intent; a tercera ronda, el quatre de sis amb agulla va presentar dubtes inicials degut a la mala posició de l’acotxadora, que, finalment, va fer el cor fort i va aconseguir el seu objectiu per permetre al grup descarregar la segona estructura. No contents amb això, els badalonins van decidir tornar a intentar el quatre de set en una suposada quarta ronda, en la qual, ja sí, els Micaco van assolir el castell i van tancar la diada a Pomar amb alegria i alleujats.