El Parc de les Muntanyetes acull diumenge un nou Mercat del Trasto

  0
  54

  23/10/2012 – La fira arriba a la seva 11a edició i promou la reutilització de productes i la reducció de residus.

   

  El Parc de les Muntanyetes, al barri de Montigalà, acollirà el proper diumenge 28 d’octubre l’onzena edició del Mercat del Trasto, una fira que té com a objectiu promoure la reutilització de productes i la reducció de residus. En aquest mercat també es vol donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. Un altre objectiu és fomentar la possibilitat d’intercanviar objectes sense cap transacció econòmica.

   

  Cada participant en el Mercat del Trasto s’ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport, tant d’entrada com de sortida. Per altra banda, i com a norma general, resta prohibida la venda de productes d’alimentació.

   

  Una de les novetats d’aquest any és la posada en marxa d’un taller on es donaran les nocions bàsiques per descobrir els problemes més habituals dels petits electrodomèstics. S’estudiarà la mecànica elemental dels aparells i es podrà canviar o substituir petits components o peces de desgast com corretges d’engranatge o de transmissió. Cadascun dels assistents podrà portar algun electrodomèstic, tipus assecador de cabell, torradora, o calefactor, per practicar i resoldre dubtes sobre la seva reparació. Aquesta activitat està organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.