Els Castellers de Badalona s’estrenan a Vilafranca amb gama alta de set

  0
  55
  castellers.jpg

  02/05/2013 – Els Micaco van descarregar un tres de set, el segon quatre de set de l'any i un més tranquil quatre de sis amb agulla; també van sorprendre amb un pilar de cinc.

  La Colla Micaco es van estrenar el passat diumenge a Vilafranca, una de les capitals de la tradició castellera a Catalunya. El temps, però, no va acompanyar, i l’actuació, juntament amb el grup local i els Castellers d’Altafulla, es va desenvolupar a la seu dels vilafranquins.

   

  L’agrupació de Badalona va alçar el tres de set a primera ronda, encara que va fer passar més dificultats del compte. Això va causar que la colla no s’atrevís en segona amb el tres de set amb agulla i optés per quatre de set. Tampoc aquesta estructura va resultar fàcil, ja que la indecisió de la canalla va obligar a una repetició on, ja sí, es va descarregar completament el segon quatre de set de l’any.

   

  La gamma alta de set va quedar aparcada en tercera ronda, per treballar un tranquil quatre de sis amb agulla. La sorpresa final va ser el primer pilar de cinc d’enguany.

   

  Propera cita diumenge vinent a Badalona, al barri de Sant Roc, per encarar les festes de maig amb castells de gamma alta de set.