Els cementiris de la ciutat ofereixen horaris especials per Tots Sants

  0
  59
  Cementiri del Sant Crist - Cementiri Vell.JPG

  29/10/2013 – Els Cementiri de Sant Pere i de Sant Crist obriran de 8 a 19 hores el dia 1; també hi haurà un servei especial d'autobusos.

  Els dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, tindran uns horaris especials amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants.

   

  El Cementiri de Sant Pere, o Cementiri Nou, ja va obrir aquest diumenge 27 d’octubre, de 8 a 18 hores, i el dia 1 de novembre ho farà de 8 a 19 hores. Recordem que l’horari habitual d’obertura d’aquest cementiri és de 8 a 18 els dies laborables, i els dies festius, de 8 a 14 hores.

   

  El Cementiri del Sant Crist, o Cementiri Vell, obre, des d’ahir i fins dijous, de 8 a 18 hores, i el dia 1 de novembre, de 8 a 19 hores. Habitualment, l’horari d’aquest cementiri tant els dies feiners com els festius és de 8 a 14 hores.

   

  Com durant la resta de l’any, hi haurà un servei d’escales durant els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre, i 1 de novembre. Voluntaris Badalona col·laboraran en aquest servei ajudant totes aquelles persones que el necessitin.

   

  L’Ajuntament de Badalona recomana l’ús del transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat. Precisament, durant aquests dies hi haurà un servei especial d’autobusos que cobrirà els recorreguts entre diferents barris i el Cementiri de Sant Pere. Per a més informació es pot trucar a Tusgsal, al telèfon 901 51 11 51. Recordem que durant la resta de l’any, la línia 3 de Tusgsal arriba els diumenges i dies festius al Cementiri de Sant Pere.

   

  Al Cementiri de Sant Pere, durant aquests dies s’habilitarà com a aparcament de vehicles una zona propera a les sèries 50-57, amb una entrada independent per la carretera B-500.