La Dramàtica del Círcol rememora l’emblemàtica obra ‘Un dels últims vespres de Carnaval’

  0

  L’any 1993, La Dramàtica estrenava amb gran èxit ‘Un dels últims vespres de Carnaval’, un clàssic de la farsa italiana de Carlo Goldoni. Ara, 30 anys després, La Dramàtica reviurà aquells dies, amb actors i actrius comuns, el mateix vestuari i l’essència de la companyia teatral intacta. Es faran dues representacions, el dissabte 10 de juny a les 21.00h i el diumenge 11 de juny a les 18.00h, i les entrades ja estan a la venda.

  Entrades: https://elcircol.cat/el-teatre-de-el-circol/programacio-temporada/

   

  Una obra emblemàtica que ens connecta directament amb la història de La Dramàtica del Círcol

  L’any 1993 La Dramàtica estrenava ‘Un dels últims vespres de carnaval’ després d’haver fet ja algunes obres d’època com ‘L’Avar’ (1990) o ‘El criat de dos amos’ (1993) Mercè Estévez, Toni Forteza, Ramon Canals i Esther Fernández hi eren aleshores, fa 30 anys i hi són enguany. Després d’omplir fins a la bandera el teatre d’El Círcol tocava voltar per Catalunya, on La Dramàtica es va consolidar com un projecte punter de teatre amateur, fins al punt que, en una ocasió, tots els actors de la companyia sense excepció van ser premiats com a millor secundari.

  La connexió entre l’obra del 1993 i la del 2023 és tal que el vestuari que va dissenyar Montserrat Palay serà el mateix que es posaran ara els actors i actrius Aleshores, però, hi havia un afegit: l’Antónia C. feia ficar ombreres als sostens a les noies perquè tinguessin més pit. I per aquells infants que us vau criar encisats per uns dibuixos japonesos que parlaven català amb una dicció excel·lent, trobareu veus familiars: Toni Forteza i Ramon Canals, presents al 1993 i ara al 2023, van ser dobladors del Monstre Bu o l’inspector Megure, entre d’altres.

  Si voleu seguir des de dins la progressió de l’obra, des de la Dramàtica han habilitat una web per veure com es construeix setmana rere setmana. Descobrir tota la feina que hi ha darrere del resulat final que s’acaba exhibint a l’escenari, ho podeu fer a través d’aquest link: bit.ly/3N561u2

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí