Els clubs amateurs del futbol català s’uneixen sota l’ACFAC per garantir el seu futur i la gratuïtat de la temporada 2021-22

  0
  56
  ACFAC

  Aquest matí s’ha presentat oficialment l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya, una eina que neix amb la necessitat de multiplicar els esforços, de totes i cadascuna de les entitats esportives representades, defensant els seus interessos. A més, les accions sindicals davant els organismes competents, federacions i institucions dependents tindran el compromís de garantir un retorn eficaç en les demandes dels mateixos clubs associats.

  “És l’hora d’unir forces. Aquesta associació neix per lluitar a favor dels nostres clubs perquè actualment existeix la necessitat de defensar les entitats esportives”, ha destacat el president de l’Associació, Javier Salamero, que a més també ha reiterat que “volem una Federació neta, clara i competent”.

  És el moment de buscar solucions i donar suport als clubs i entitats esportives. Per aquest motiu l’ACFAC té com a finalitats fomentar, promocionar i impulsar el futbol aficionat; representar i defensar els interessos de les entitats associades; oferir un assessorament jurídic a més de recursos administratius; estudiar els riscos de les entitats; i gestionar possibles subvencions.

  – Presentació dels nous ordres del dia de cara a l’Assemblea

  Amb l’Assemblea de clubs de la Federació Catalana de Futbol a l’horitzó, el president de l’ACFAC, Javier Salamero, ha proposat una sèrie de punts d’ordre del dia de cara a aquesta fita, perquè puguin sortir beneficiats els clubs del futbol català. El primer és que el vot sigui secret; SEGON QUE ELS CLUBS NO HAGIN DE PAGAR LA QUOTA LA TEMPORADA VINENT, i que el portal del federat tingui una reducció del 50%; que no hi hagi cap descens en cap categoria i que hi hagi els ascensos que siguin possibles; i finalment que tots els membres de l’actual directiva de la Federació Catalana de Futbol, inclòs el president, no rebin retribució ni cap altre sou per les seves funcions durant la temporada 2021-2022.

  – L’ACFAC es presentarà com a acusació popular davant José Miguel Calle

  Un dels principals objectius de l’ACFAC és proporcionar eines per defensar els interessos dels clubs del futbol aficionat, i també combatre les injustícies i la corrupció que pugui existir en el futbol català. És per aquest motiu que Daniel Vosseler, director d’Assessorament Jurídic de l’Associació, i que ha estat present durant l’acte de presentació, ha confirmat que l’ACFAC es presentarà com a acusació popular en el procés en contra de José Miguel Calle, director general de la FCF, per a gestió deslleial dins la
  federació.

  “Actualment hi ha una causa molt greu, amb una presumpta corrupció i això ens obliga a estar present. Existeix la necessitat d’un organisme que defensi el ‘fair play’ dels clubs”, que d’altra banda, des de l’apartat jurídic de l’ACFAC, ha remarcat que es valoraran i s’estudiaran totes les actuacions possibles davant altres expedients on puguin existir elements de corrupció en el futbol català.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí