Els clubs de Casagemes i Badalona Sud veuen afectada la seva activitat pels talls d’aigua

  0
  14
  IMG_1341.JPG

  18/10/2017 – Estan en contacte amb les corresponents federacions i Ajuntament per trobar alternatives.

  La notícia dels talls d'aigua a les instal·lacions esportives de Casagemes i Badalona Sud per positiu en legionel·la ha afectat la normal activitat de diferents entitats esportives que hi desenvolupen el seu calendari habitual. L'Associació Esportiva Minguella és el club de bàsquet que més dificultats tindrà davant aquest contratemps.

   

  El director tècnic de l'entitat, Albert Esteve, relata al Diari de Badalona que la Federació els ha sol·licitat trobar nous horaris a altres poliesportius de la ciutat en un període de 15 dies. Aquesta tasca feixuga afecta 30 equips, on hi ha entrenadors que tenen a càrrec seu més d'un equip. "Nosaltres som un usuari de Casagemes i estem afectats per la mala planificació del manteniment de les instal·lacions".

   

  Davant aquesta situació, l'Iris ha facilitat a la Minguella les seves dutxes perquè l'equip visitant pugui fer-ne ús, tot i que els equips de la Minguella hauran de dutxar-se a casa. Aquest dimecres, el club ja començarà a quadrar en altres pavellons les jornades que s'hagin de disputar a partir del 28 d'octubre.

  El Young Talent, el gran damnificat de Badalona Sud

   

  El club de futbol de Sant Roc no podrà fer ús de les dutxes de forma indefinida. L'entitat ha iniciat contactes amb la regidora d'Esports, María Gallardo, per conèixer quina solució hi ha. Gallardo va assegurar al club que a finals d'octubre podrien iniciar-se les obres a Badalona Sud. "L'Ajuntament ens concreta que a finals de mes comencen les obres però no ens defineixen el temps exacte de la remodelació", argumenta Justicia.

   

  A més a més, la Federació Catalana de Futbol podria sancionar el Young Talent per l'actual situació de la instal·lació i per aquest motiu necessita el suport de l'Ajuntament perquè la FCF sigui conscient del problema. "Aquest dimarts parlarem amb l'Associació de Clubs de Futbol de Badalona per veure si podem trobar nous horaris a altres camps", afegeix Justicia.

   

  El Badalona Dracs, també instal·lat a Badalona Sud, és l'entitat menys castigada. Els Dracs no arrenquen la temporada fins al gener i de moment no es veuen afectats tot i que són conscients del deteriorament de les instal·lacions. 

   

  L'Ajuntament continua cercant alternatives i solucions

   

  Aquest dilluns, les entitats del món del bàsquet es van trobar amb l'Ajuntament i la Federació Catalana de Bàsquet per quallar alternatives que permetin als clubs desenvolupar amb la major normalitat possible la seva activitat. De moment no hi ha cap decisió en ferm, però s'estan explorant vies com ara que els equips juguin a altres poliesportius fora de Casagemes.

   

  Pel que fa al camp de futbol de Badalona Sud, la regidoria d'Esports no tanca de moment cap porta i apunta que s'està pressupostant quant costaria llogar dutxes portàtils per a uns mesos, més enllà d'analitzar l'opció d'utilitzar altres instal·lacions públiques com l'institut Eugeni d'Ors.

   

  Aquesta setmana ja s'estan revisant propostes de diferents empreses per escometre les obres a ambdòs equipaments, amb la idea de materialitzar la contractació el més aviat possible. La regidoria es mostra molt agraïda amb la predisposició dels clubs i recorda que el tancament de les dutxes és una actuació preventiva, però que en cap cas hi ha hagut risc de contagi de legionel·la.