Repassar la Història a través de la literatura

  0
  Pilar-Rahola-d-bw.jpg

  18/10/2017 – La 3a edició de Va de Novel·la Històrica s'allargarà fins al mes de desembre.

  El passat 20 de setembre va donar el tret de sortida la 3a edició de Va de Novel·la Històrica, que enguany ofereix una programació estel·lar. El cicle està centrat en quatre obres ambientades en el segle XX, que tracten sobre fets i personatges que han estat claus en el transcurs de la nostra història. Es parla de com el fils del passat teixeixen els fets del present i de com solament amb una visió en perspectiva sobre la història es poden entendre les claus que expliquen l’actualitat.

   

  Joaquim Molina col·labora en la producció de Va de novel·la històrica i condueix totes les activitats del cicle. És professor d’història i escriptor. Amb La rosa entre els llops, ed. Columna, va guanyar el premi Néstor Luján de novel·la història. Els ulls d’Al·là és la seva segona novel·la.

   

  El programa d'activitats va començar amb l'escriptor Eduard Puigventós i continua aquest divendres amb l'historiados Jordi Albaladejo, a l'Escorxador de La Salut (19h). A finals de novembre i desembre serà el torn de les periodistes i escriptores Gemma Ruiz i Pilar Rahola.