Els comerciants de Bufalà surten al carrer aquest dissabte

  0
  62
  Bufala- 2.JPG

  21/11/2014 – Més de 30 botiguers i serveis sortiran durant tot el dissabte al carrer Independència per oferir els seus millors productes, ofertes i descomptes.

  Serà concretament al carrer Independència, on aquest dissabte 22 de novembre, més d'una trentena de botiguers i serveis del barri de Bufalà surten al carrer amb l'objectiu principal de donar vida al barri i potenciar el petit comerç.

   

  Amb el carrer tallat pel trànsit, les botigues enmig de l'asfalt i a ritme de batucada, així començarà una nova edició de les "Botigues al carrer" a partir de les 10 del matí. Comerciants de moda, complements, alimentació, restauració i perruqueria, entre altres seran alguns dels serveis que oferiran els seus millors productes, descomptes i ofertes que podran gaudir no només els veïns de Bufalà, sinó també de tots els barris de Badalona.

   

  A més, l'Associació de Comerç Bufalà enguany ha volgut convidar a participar en aquesta edició a diverses entitats del barri com Càrites i l'Associació de Veïns de Bufalà. També hi haurà activitats per a la mainada i música en directe, com de la banda de pop-rock mediterrani, Munu, creada en aquest barri i que oferirà les seves millors cançons