Montigalà porta la gastronomia dels millors ‘food trucks’ per celebrar Sant Jordi

  0
  food trucks.jpg

  18/04/2016 – El centre ofereix una jornada amb les millors caravanes gastronòmiques del moment, com la del restaurant d'Estrella Michelín Tresmacarrons.

  El Centre Comercial Montigalà, gestionat per Carrefour Property a Badalona, ha posat en marxa ‘Food Truck Experiences’, un esdeveniment gastronòmic exclusiu que se celebrarà el proper 23 d’abril, a partir de les 10h, per a commemorar amb els seus clients la Diada de Sant Jordi.

   

  Entre roses i llibres, Montigalà oferirà una festa culinària amb quatre ‘food trucks’ que conduiran fins a Badalona els seus millors tastets, amb plats exòtics i singulars i en la que no faltaran la música i el bon ambient per a tota la família.

   

  Amb aquesta iniciativa, Montigalà apropa als amants del ‘street food’ quatre joies de la gastronomia sobre rodes, entre les que s’inclou ‘La Miqueleta by Tresmacarrons’, un original ‘food truck’ impulsat pels cuiners Miquel Aldana i Núria Orra i de la mà del prestigiós restaurant Tresmacarrons (El Masnou), condecorat amb la reconeguda Estrella Michelin el passat novembre.

   

  A més, per als apassionats de les croquetes, l’activitat inclourà les delícies de Pepa Croqueta, la primera botiga barcelonina especialitzada en aquest plat tant tradicional que no deixa d’evolucionar amb noves receptes i propostes. També hi haurà ‘food trucks’ especialitzats, com ara el ‘Corazón de Agave’, dedicat a la cuina mexicana; o ‘La Petite Roulotte’, una de les caravanes amb inspiració vintage on els més llaminers podran gaudir de creps i altres dolços.