Els concerts tornen al Turó d’en Caritg amb Els Catarres com a caps de cartell

  0
  catarres.jpg

  09/05/2016 – La música començarà a sonar sobre l’escenari aquestes Festes de Maig després de la Cremada del Dimoni, amb les actucions principals de la nit del 10 de maig.

  La música començarà a sonar sobre l’escenari aquestes Festes de Maig després de la Cremada del Dimoni, amb les actucions principals de la nit del 10 de maig, el proper dimarts. Enguany l’organització abandonarà el passeig Marítim, un enclavament que el Partit Popular va convertir en seu d’esdeveniments i festivals durant el passat mandat, i tornen en la seva totalitat al parc del Centenari, al costat del Màgic.

   

  L’esplanada del parc del Turó d’en Caritg serà la llar de la música de les festes, que tindrà com a màxim representants Els Catarres. La banda barcelonina, una de les més populars de Catalunya amb més de mig milió de descàrregues dels seus tres discos en els darrers anys, aterren a Badalona per presentar el seu darrer treball: ‘Big Bang’. La seva marca personal és ben coneguda: sonoritat acústica i pop d’arrels mediterrànies combinat amb ritmes ballables i desplegat a l’escenari amb una energia i alegria que els fa únics.

   

  La Nit de Sant Anastasi no estarán sols. Abans de Els Catarres, la ciutat podrà gaudir de Dorban, la banda badalonina de rock melòdic que va guanyar el XVIII Concurs de Música de Badalona, i Germà Negre, denominació d’origen de Banyoles amb músiques de folk castís i reggea jamaicà.

   

  Obeses i la simfònica

   

  Enguany la Banda Simfònica de Badalona ens oferirà un concert molt especial conjuntament amb Obeses, un dels grups de referència de la música pop del nostre país. Serà un espectacle de grans dimensions que presenta la música d’Obeses en format simfònic. Arranjat per Arnau Tordera, el concert està interpretat pel mateix quartet d’Obeses, la Banda Simfònica de Badalona dirigida pel mestre Manel Barea, i un cor de veus mixt, fet que donarà una vivència tridimensional a la música d’Obeses. Serà divendres, dia 13, a la plaça de la Plana.

   

  Concerts a peu de platja

  La darrera nit de concerts tindrà lloc el dissabte dia 14, a la platja dels Pescadors. Els concerts de Cal Txiringu oferiran tres actuacions:  els Pachawa Sound, grup maresmenc amb sons d’arreu del món; l’Alex Bass & The Same Song Band, de música reggea, i la banda guanyadora del primer concurs Badasona, Holy Dolls, els més votats el passat dia 30 a la Sala Estraperlo. Cal Txiringo començarà a les 23.30h.