Badalona disposarà d’un nou jutjat de família aquest estiu

  0
  b8d38505-5dfe-4a20-aa24-33c0480bf96e.jpg

  09/05/2016 – Entre 2015 i 2016, la Generalitat haurà destinat 2,6 milions d’euros a millorar els jutjats de Badalona.

  Badalona disposarà d’un nou i provisional jutjat de família a partir del proper 1 de juliol. Un jutge de reforç s’incorporarà als jutjats del carrer d’en Prim en un espai habilitat especialment a tal efecte. Però no serà permanent. Quan es compleixin tots els tràmits administratius i oficials pertinents, el jutge de reforç passarà a encapçalar el 8è Jutjat de Primera Instància de Badalona i estarà situat al carrer de Francesc Layret.

   

  “La mesura ajudarà a fer front al col·lapse existent en els jutjats de família que hi ha a Badalona”, va admetre el conseller de Justícia, Carles Mundó, que divendres es va reunir amb l’alcaldessa Dolors Sabater i va visitar les instal·lacions judicials locals.

   

  A banda de l’impuls d’aquest futur jutjat, Mundó ha explicat que la conselleria ha destinat recentment 600.000 euros en “renovar les dependències judicials dels carrers d’en Prim i de Francesc Layret”. A més, ha avançar que a finals de 2016 “començaran les obres per condicionar l’edifici dels jutjats de Prim amb una inversió addicional d’1.900.000 euros i que serviran per renovar la climatització de l’edifici i les mesures de seguretat, així com per millorar les condicions de treball del personal i els nivells de comoditat dels usuaris de l’edifici”. En total, s’hauran invertit prop de 2,6 milions d’euros.

   

  “A més, a finals de 2016 començaran les obres per condicionar l’edifici dels jutjats de Prim amb una inversió addicional d’1.900.000 euros i que serviran per renovar la climatització de l’edifici i les mesures de seguretat, així com per millorar les condicions de treball del personal i els nivells de comoditat dels usuaris de l’edifici. En total s’hauran invertit a Badalona en dos anys un total de 2.600.000 euros”, ha afegit.