Els concessionaris de Les Guixeres fan pinya per guanyar visibilitat

  0
  ciutat del motor.jpg

  05/05/2015 –  Es tracta d’un projecte comú amb la voluntat de dinamitzar aquest sector empresarial de la ciutat mitjançant un programa d’accions que localitzi l’espai de referència automobilístic de venda i reparació de vehicles del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.

  Un grup de 14 concessionaris d’automòbils ubicats al Polígon de les Guixeres de Badalona van presentar fa uns dies, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), la marca Ciutat del Motor. Es tracta d’un projecte comú amb la voluntat de dinamitzar aquest sector empresarial de la ciutat mitjançant un programa d’accions que localitzi l’espai de referència automobilístic de venda i reparació de vehicles del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.

   

  Una de les primeres accions que s’impulsa és traslladar, per primera vegada, la Fira de l’Automòbil, fins ara celebrada a la Rambla de la ciutat, al propi polígon mitjançant un programa d’activitats per a famílies durant tot el cap de setmana del 12, 13 i 14 de juny. Els concessionaris també pretenen guanyar visibilitat incorporant, gràcies a un acord amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Badalona i Via Pública, diferents senyals vials que posicionin la zona de referència automobilística de la ciutat. Tanmateix, continuaran treballant per millorar tots els accessos a aquesta zona de la ciutat.

   

  La nova agrupació de concessionaris també tindrà vida pròpia a la xarxa mitjançant la creació de continguts que donin consells sobre la compra i venda de vehicles, sobre conducció eficaç i sobre viatges per realitzar per carretera. També està previst que durant l’any es realitzin activitats, des de presentació de vehicles fins a ponències del sector de l’automòbil. Els concessionaris que integren la Ciutat del Motor Badalona – Les Guixeres són: Ford- Covesa Vehiculos, SL, Opel- Mastergas, S.A., Skoda – Mogadealer, SL, Toyota- Mastertrac, S.A., Volkswagen – Mogauto, S.A., Mercedes Benz- MB Motors, S.A., Hyundai – Motorprim, SL, Peugeot – Auto Almogavers de Plana Motor, SL, Seat – Lesseps Motor, SL, Kia- Automòbils AR Motor, SL., Audi -Motorsol Import, SL Citroën – automoció Badalona CRC SL. Subaru-Badalona CRC SL, i Nissan Romauto.

   

  Optimisme entre el sector

   

  Les vendes de cotxes nous a Catalunya van augmentar un 29,49% entre el gener i el març respecte el mateix període de l'any passat, el que representa 37.727 unitats, segons ha informat la patronal del sector formada per Anfac, Faconauto i Ganvam. A l'Estat, el creixement es va situar en el 32,2%. A més, a l'Estat, el març ha estat el primer mes en més de quatre anys i mig que s'han superat les 100.000 matriculacions. Pel que fa al mes de març, la venda de cotxes nous va augmentar un 35,2% a Catalunya, fins als 14.763, i van suposar el 13,1% del total de l'Estat, on l'increment va ser del 40,5% (112.299 unitats).