Els favorits no fallen

0
    40
    P1010117.JPG

04/05/2015 – Unificació Llefià i Lloreda perden els seus respectius compromisos contra Premià (0-3) i Guineueta (1-0), principals perseguidors del Ripollet.

En una jornada que ha acabat sent crucial, amb el Mataró aconseguint l’ascens matemàtic a Primera Catalana, ni el Llefià ni el Lloreda van poder tancar el cap de setmana amb un somriure.

El conjunt de Jordi Souto es va acabar despenjar de la lluita pel play-off perdent a casa contra el Premià de Mar (0-3), actual tercer classificat del campionat. El conjunt d’Ivan Rodríguez es va dedicar a defensar-se amb ordre durant la primera mitja hora de partit i va tenir la sort de forçar un penal que Borja Lozano va transformar (31’).

Amb els locals tocats pel gol encaixat, el Premià sabria sentenciar el partit amb el 0 a 2 anotat per Eric Díaz (40’) i fent el definitiu 0 a 3 quasi en temps afegit. Ivan Navarro seria l’encarregat de confirmar la segona derrota en els últims tres partits del Llefià (90’).

Després d’aquesta ensopegada, els badalonins es queden sisens a la taula classificatòria, amb un total de 49 punts. A falta de quatre jornades pel final de la lliga al grup II de Segona Catalana, el play-off està a nou punts de la Unificació, distància quasi impossible de retallar.

Mentre el Llefià va caure golejat, el Lloreda ho va fer per la mínima al camp de la Guineueta (1-0). El conjunt de Nou Barris va trencar una mala ratxa de tres desfetes consecutives gràcies a un gol de penal marcat per Jonathan Pujibert (36’), diana que permet a l’equip de Puchi seguir lluitant pel play-off d’ascens.

Tot i aquest resultat, el Lloreda conserva la vuitena posició de la classificació amb 40 punts, cinc més que el catorzè, el Carmelo (35). Pels homes de Rubén Castillo, els dos pròxims partits són claus. Un triomf contra el Sant Pol podria deixar quasi enllestida la salvació, ja que el Lloreda no s’hauria ni de preocupar dels descensos compensats.

Gran inici frustrat

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà no va poder aprofitar el seu gran inici de partit al camp de l’Alella (4-3). El bloc dirigit per Sergio López va protagonitzar uns primers 20 minuts realment bons, agafant un avantatge de dos gols gràcies a les dianes de Xavi Sánchez (10’) i Rubén Zarzuela (20’), de penal.

L’Alella, però, seria capaç de remuntar amb Alex Pompido exercint de líder. El davanter marcaria un hat-trick entre la primera i la segona part (28’, 37’ i 74’) per capgirar el resultat i Borja Fabregas faria el 4 a 2 a falta de cinc minuts per la conclusió (85’). Els visitants, cosits a targetes, només podrien retallar distàncies amb el definitiu 4 a 3 marcat per Xavi Sánchez.

D’aquesta manera, el conjunt badaloní suma l’onzena derrota de la temporada i se situa en desè lloc, amb un total de 45 punts. Durant la segona volta, el Bufalà només ha pogut sumar 16 punts de 39 possibles.

Només un aspirant badaloní

Per acabar, al grup VI de Quarta Catalana, el Pere Gol ha quedat totalment descartat per l’ascens de categoria. Tot i vèncer al camp del Roma Sports (1-2), els badalonins van veure com l’Àguila sumava tres punts sense jugar – contra el retirat Tiana B – i el deixava totalment sense opcions d’acabar segon.

Al Pere Gol, quart amb 48 punts, només li resta un partit per acabar la lliga, mentre que l’Àguila (52) n’ha de jugar dos. L’equip de Jorge Rincón conserva la segona posició i pot sentenciar la seva plaça de play-off si guanya al camp de l’Arrabal B (51), el pròxim cap de setmana. El Roma Sports és novè amb 29 punts i el Badalona Sud segueix sent el cuer amb 11.