Els curts del Cryptshow Festival salten a Internet després de la 8a edició

  0
  cryptshow online.JPG

  16/07/2014 – Cryptshow Festival i la plataforma FestatHome uneixen esforços per portar la selecció de cinema d'aquest festival de Badalona a qualsevol espectador del món que tingui un ordinador, tauleta o mòvil.

  Cryptshow Festival i la plataforma FestatHome uneixen esforços per portar la selecció de cinema d'aquest festival de Badalona a qualsevol espectador del món que tingui un ordinador, tauleta o mòvil. D'aquesta manera, neix Cryptshow Online, una iniciativa que té la intenció de mostrar les novetats del cinema de gènere de terror i fantàstic a qualsevol punt del món convertint-se així en un certamen multiplataforma. Els amants del cinema podran gaudir de les propostes de gran nivell de directors independents internacionals.

  A les sessions de la sala El Círcol (Badalona), seu habitual de Cryptshow Festival que enguany s'ha celebrat del 2 al 6 de Juliol, se'ls suma el visionat online que té lloc del 14 de Juliol al 31 d'Agost, i on es pot veure la Secció Oficial internacional de curts del festival. S'ha materialitzat gràcies a la plataforma web FestatHome, desenvolupada per Festhome LTD, que en l'actualitat dóna servei a més de 350 festivals i milers de cineastes de tots els continents unint pel·lícules i espectadors en qualsevol lloc.

  Els curts que participen a Cryptshow Online competeixen pel Premi Serra Circular Online del Públic que atorgaran els espectadors que des de casa seva votin a través de la plataforma FestatHome; i el Premi Serra Circular Online, atorgat pel Jurat Internacional Cryptshow Online. Aquest jurat estarà format per tres personalitats vinculades al món del cinema i de prestigiosa fama internacional: Diego López, responsable de la secció Brigadoon del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges i editor del magazine El Buque Maldito; Chris Alexander, editor del magazine canadenc Fangoria Fanzine i Gorezone Fanzine; i el director i productor de cinema Brian Yuzna

  Cryptshow Online tindrà dues modalitats de visionat, i per tant de pagament, per part del públic: el Bono Festival, que donarà accés a tot el contingut de Cryptshow Online, i el Bono Sessió, que donarà accés a una sessió de Cryptshow Online