Els descomptes nadalencs frenen l’eufòria inicial de les rebaixes

  0
  Rebajas.JPG

  18/01/2014 – Sensacions dispars entre el teixit del petit comerç local i els centres comercials durant els primers dies de rebaixes.

  Després de quasi dues setmanes de rebaixes, les sensacions del teixit comercial de la ciutat són dispars. D’un costat, trobem perspectives més pessimistes en el petit comerç de barri, que, en general, no ha vist un augment de les compres respecte del passat gener, ans el contrari; alguns d’ells creuen que el fet de realitzar grans descomptes durant el Nadal o fora de rebaixes els ha perjudicat aquests dies. La zona del carrer del Mar sí s’ha mostrat més satisfeta; tot i un inici menys fulgurant que altres anys, expliquen que, en línies generals, el cap de setmana ha estat molt fructífer. No obstant això, les expectatives són igualar els resultats de l’any passat, després d’una campanya nadalenca on les vendes sí han millorat entorn al 5%.

   

  Bons resultats també als dos grans centres comercials de la ciutat. El Màgic, sobretot, amb l’entrada d’H&M i Mercadona, ha registrat un augment de l’afluència i de les vendes a la campanya de Nadal que ha tingut continuïtat durant els primers dies de rebaixes i que, segons el propi centre,  no es pot ni comparar amb l’any passat. El de Montigalà, per la seva part, fa una valoració positiva de les vendes, en línies generals, tot i no experimentar l’eufòria inicial pels descomptes nadalencs i la caiguda d’algun dia puntual.