La ratxa positiva es trenca al camp del Sant Andreu (3-1)

0
    44

18/01/2014 – Guanyar fora de casa segueix sent una assignatura pendent pel CF Badalona, que al camp del Sant Andreu ha vist trencada la seva bona dinàmica de resultats  (duia quatre jornades sense perdre). Els escapulats, que aquest curs només han pogut guanyar un partit fora de casa (al camp del Llevant B),  van tenir molts problemes davant la intensitat d’un Sant Andreu que va tenir clar des del minut 1 que no podia deixar jugar als de Piti Belmonte. Amb continues faltes per interrompre el joc, i aprofitant-se d’un arbitratge casolà, el Sant Andreu va dur gairebé sempre la iniciativa.  Excepte els primers minuts i ja en el tram final, amb el 2-0 en contra i a la desesperada, al Badalona li va costar molt generar oportunitats de gol i alguns dels seus jugadors clau van tenir un dia gris.  Es va notar, també, la baixa de Joaquín, sancionat, que està travessant un bon moment de forma i és una peça important per generar joc.

Piti Belmonte, que tornava per primer cop al Narcís Sala, va tornar a apostar per segona jornada consecutiva pel jove Cristian Carracedo en l’11 titular escapulat. El Badalona va començar el matx molt seriós i al minut 5 Lolo, amb un xut sec, va posar a prova el porter local Morales. La possessió, d’entrada, va ser dels escapulats, però el Sant Andreu també va tenir la seva oportunitat, mitjançant una rematada de Josu. Marcos, però, també va respondre bé.  Cap al minut 20 els de Patxi Salinas van fer un pas endavant, tancant el Badalona al darrere, i aquí van començar els maldecaps. El Sant Andreu va començar a rondar la porteria de Marcos i, sobretot, a generar problemes a pilota aturada. I va ser en un córner que Quim Araujo va fer l'1-0 al minut 37. El Badalona també hauria pogut marcar si l’àrbitre, que va deixar jugar molt, hagués assenyalat penal una agafada dins l’àrea a Sergi Gómez, però també el Sant Andreu va tenir alguna oportunitat per fer el segon i encarrilar el triomf. La més clara, una de Francis Ferrón, aprofitant una pilota regalada per Lolo en zona perillosa.

Al descans el tècnic escapulat va mirar a la banqueta per intentar capgirar la dinàmica negativa del partit i va fer dos canvis. Albert Puigdollers, després de dos mesos de baixa per lesió, va reaparèixer substituint Sergio Maestre, mentre que John Neeskens va entrar per Cristian Carracedo.  L’aposta, però, pràcticament no va tenir temps de ser efectiva, perquè al minut 3 va arribar el 2-0. En una lluita al mig del camp el Badalona va perdre la pilota i Francis Ferrón, trencant el fora de joc, es va plantar sol davant Marcos, creuant a la perfecció la pilota al fons de la xarxa. Amb dos gols de renda el partit va quedar encarrilat a favor d’un Sant Andreu que, amb continues faltes, va seguir tallant constantment el ritme ofensiu dels escapulats. Una bona assistència de Puigdollers, que Lolo va rematar alt, una rematada d’Abraham i un contracop de Lolo van ser alguna de les jugades que va poder trenar l’equip de Piti Belmonte, que malgrat estar molt imprecís ho va seguir intentant. En el tram final els escapulats es van abocar a l’atac,  arriscant amb només tres defenses (va entrar Lázaro per Bermudo), però sense èxit davant d’un Sant Andreu sempre superior que va poder fer el tercer mitjançant Francis Ferrón i Josu. Marcos va salvar els mobles, però no va poder evitar el 3-0 quan Fran Grima va desviar dins de la seva pròpia porteria una centrada de Quim Araujo.

El gol de Cárdenas, a les acaballes, només va maquillar el fluix partit dels escapulats, que encaixen la novena derrota del curs. A més, veuen com un rival directe com el Sant Andreu, que feia sis jornades que no guanyava, se’ls escapa en la classificació (26 punts per 23, amb els barcelonins amb un partit menys) i, a més, els guanya el  “goal-average".  Toca passar pàgina ràpidament i pensar ja en la pròxima jornada, amb la visita de l’Hospitalet al camp del Centenari.

FITXA TÈCNICA:

UE Sant Andreu (3): Morales, Xapi Arnau, Melo, Carroza, Rubén, Ibon, Xavi Jiménez (Albarrán, 67’), Mouriño, Josu, Quim Araujo (Ander Vitoria, 86’) i Francis Ferrón (Matas, 86’).

CF Badalona (1): Marcos, Fran Grima, Cárdenas, Robert Costa, Bermudo (Lázaro, 75’), Sergio Maestre (Puigdollers, 45)’, Gómez, Lolo, Carracedo (Neeskens, 45’), Boniquet i Abraham

Gols: 1-0 Quim Araujo (37’) i 2-0 Francis Ferrón (48’), 3-0 Fran Grima en pròpia porteria (84’) i 3-1 Cárdenas (90’).

Àrbitre:  Iván González González. Va ensenyar targetes grogues a Xapi Arnau, del Sant Andreu, i als escapulats Bermudo, Sergio Maestre i Neeskens.