Els divulgadors de la dieta de la reina Letizia tenen la seu a Badalona

  0
  52
  IMG_8081.JPG

  24/12/2014 – Els productes i els divulgadors de la dieta es troben distribuïts arreu del món i els responsables de la Firma Perricone MD a Espanya i Andorra de forma exclusiva es troben, precisament, a Badalona.

  Són èpoques de molt menjar i beure, i ja sabem el que molts i moltes fan quan arriba gener. Amb el nou any comencen les dietes, però també es parla ara, els dies previs a haver de posar-se vestits i elegants americanes, de sistemes miraculosos per aprimar-se o mantenir la figura. Un dels que més s’ha comentat les darreres setmanes és la famosa dieta de la reina Letizia, basada en el mètode ideat pel prestigiós doctor Nicholas Perricone, que evita l’aparició d’arrugues a la pell i consolida la salut dermatològica. Es tracta d’un programa que combina aliments amb propietats antiinflamatòries i antioxidants amb suplements nutricionals i cosmecèuticos tòpics. Els productes i els divulgadors de la dieta es troben distribuïts arreu del món i els responsables de la Firma Perricone MD a Espanya i Andorra de forma exclusiva es troben, precisament, a Badalona.

   

  Parlem de l’empresa Pure Skincare Cosmecéutica, situada a l’avinguda President Companys, que distribueix en exclusiva diferents marques de cosmètica d’autor, entre elles la impulsora de la famosa dieta de la Reina. Encara que Pure Skincare no realitza venda al detall al propi local, ja que proveeix a cadenes de perfumeria i centres de cirurgia i d’estètica, entre d’altres, sí disposa d’una web on poder comprar els seus productes. A més de Letizia, els cosmecèutics que Pure Skincare posa a l’abast de tothom són empleats habitualment per figures mundials del cinema com Uma Thurman, Eva Mendes o Julia Roberts.