Els Dracs cadets es queden fora de la final de la Copa Catalana

  0
  Dracs.jpg

  23/11/2016- Després de perdre els dos partits disputats dissabte a Santa Crstina d’Aro.

  La secció cadet dels Badalona Dracs s’ha quedat finalment fora de la lluita pel títol final de la Copa Catalana, al perdre els dos partits disputats aquest passat dissabte a Santa Cristina d’Aro.

   

  Els jugadors dirigits per Ian Escoda i Oscar Pérez, van arribar a terres empordaneses amb un triomf i una derrota després de la jornada inaugural, mantenint les seves opcions d’estar entre els dos primers del seu grup i aconseguir així el bitllet per a la Final Four, però per això havien de guanyar les dues trobades de la segona jornada.

   

  El primer partit a disputar anava a ser decisiu per a les seves aspiracions, davant un rival ja descartat per a la Final Four, però dura derrota davant Terrassa Reds en un ajustat duel (18-23), enterrava les possibilitats de continuar avançant en la competició.

   

  Després del duel garrotat de quedar eliminats, els cadets dels Dracs es van enfrontar tot seguit als Pioners. Els de L’Hospitalet van demostrar el perquè del seu lideratge invicte en el grup B, vencent als badalonins per un clar 0-34.

   

  Els Pioners i Pagesos, juntament amb els dos primers classificats del Grup A (Rookies i Búfals), seran els aspirants al títol de la Copa Catalana de Futbol Americà Cadet en la Final Four del pròxim 17 de desembre a Barcelona.