El PP posa en dubte l’informe sobre el possible frau de FCC i considera molt greus les acusacions

  0
  38
  20161122_112352.jpg

  22/11/2016 – El grup municipal assegura que el document no ha estat revisat per l'interventor ni els tècnics municipals.

  El Partit Popular ha posat en dubte aquest dimarts la veracitat de l'informe sobre el servei de neteja que ha fet públic el govern local i que parla d'un possible frau de quasi 13 milions d'euros. Afirmen que l'auditoria no ha passat per mans dels tècnics, secretari ni interventor municipals i que pot tenir conseqüències molt greus si no es demostren les acusacions sobre FCC.

  El president del grup municipal, Juan Fernández, assegura que l'executiu ha fet pública la informació “sense contrastar-la i sense que hagi passat per mans de l'interventor, secretari i tècnics municipals”. Fernández ha manifestat la confiança del seu partit cap als funcionaris, però posa en dubte les capacitats del responsable de l'estudi, Jordi Colomer, del qual ha recordat la seva vinculació amb la CUP.

  L'exresponsable de Via Pública i regidor del PP, Daniel Gracia, en resposta a les acusacions de desmantellament del Departament per part del govern, explica que la plantilla “era la mateixa” quan ells van entrar i quan van marxar. En canvi, assegura que des de 2015 s'ha produït una jubilació que no s'ha cobert.