Els Dracs disputen avui l’última jornada de la LNFA Sèrie A

  0

  10/05/2014 – El partit, que serà contra els Ossos Riva, tindrà lloc a l’estadi Cerro del Telégrafo (Madrid) a les 16 hores.

  Els Badalona Dracs es desplacen avui dissabte fins la ciutat de Rivas, Madrid, per a gaudir davant els Ossos, l’última jornada de la lliga regular a la LNFA Sèrie A, amb els deures fets al tenir un avantatge de dues victòries a sobre. Precisament els Ossos Rivas, qui va segon a la classificació, saben que disputaran les semifinals a casa. Per la seva part, els Ossos depenen del resultat d’aquest partit per a saber si la disputaran a casa. En cas de guanyar als Dracs, tindran que viatjar a València o L’Hospitalet en cas de caure.

   

  Els últims enfrontaments entre ambdós equips han estat victòria per al equip badaloní, en la trobada de Badalona sent el resultat ajustat de 27-21. És per això que els Badalona Dracs viatgen a Rivas amb algunes baixes en la seva defensa després del partit del cap de setmana passat en el què van disputar la competició europea. Encara així, els nois d’Oscar Calatayud i Jesús Fernández tornaran a estar dirigits per els quarterbacks nacionals, Sergi Gonzalo i Rubén Beltrán, que estan donant un bon resultat.  Per al joc aeri contaran amb Quim Fornaguera, Eduardo Guzmán o el veterà Ferrán Llinás; en el joc de carrera amb els desequilibrants Joan Carles Bartra, Cesar Brugnani o Curtis Cannon; a la línia ofensiva, Felipe Archilla, Oscar Olivenza, David Benmayor o Mencel Daniel Sendor; a la defensa comptaran amb Marcos Carmona, Xavier Navarro, Gabriel Fernández, Daniel Franco o la secundària amb Alberto Pascual, Jordi Brugnani, Javier Fernández, Yücel Gülmez o Kevin Michael Duley, entre altres.

   

  Per la part dels Ossos Rivas tornaran a comptar amb la presència del quarterback mexicà, Raúl Mateos, qui va donar diversos mals de cap al partit d’anada a la defensa. Amb ell, Álvaro Guitian, Gonzalo Fernández o Marco Chomon. A la defensiva, el coach de Ossos, Kike Fernández, comptarà amb Alberto Pardo o els veterans Jesús Alarcón o Jose Luis García Aguirre a la línia i els linebackers, Fran Belloni, Nelson Suarez o el safety Álex Ibáñez.

  El partit es disputarà a l’estadi Cerro del Telégrafo, avui dissabte a partir de les 16 hores.