Els Dracs Júnior reben avui als Sueca Ricers

  0
  52

  08/03/2014 – El partit tindrà cita avui dissabte a les 16 h al Camp Municipal de Montigalà, on els Dracs rebran a un dels seus rivals per la classificació per play-offs, els Sueca Ricers.

  Avui dissabte, 8 de març a les 16 h, es disputa una nova jornada de la IX LNFA Júnior a Montigalà, on els Badalona Dracs Júnior rebran a un dels seus rivals per la classificació per a play-offs, els Sueca Ricers, ambdós equips amb dos derrotes i una victòria.

   

  Els arrossers entrenats per Salvador Bartome, vindran per arribar de nou a play-offs i intentaran amb jugadors com Antoni Monton o Marc Escrivá en atac juntament amb Vicente Casteñer i Javier Sierra entre altres posar les coses difícils al conjunt català.

   

  En canvi, Oscar Olivenzo, entrenador dels Badalona Dracs, deixarà que Guillem Pérezo o Eduard Arreondo siguin els encarregats de portar el pes de l’equip. Per ajudar com a receptors tindrà a Adrià Jarque o Pol Méndez, en el joc terrestre els temuts Enrique Mellado o Ricardo Millán i a la defensa gent com Xavi Oriola, Diego Luna o Segio Gómez intentaran dificultar els envits de l’equip llevantí.