Els Dracs Júniors cauen en un clàssic (6-19)

0
    18

05/12/2014 – Davant els Pioners de L'Hospitalet i en un partit passat per aigua, que es va tenir que suspendre a l´últim quart.

Els juvenils dels Badalona Dracs van caure derrotats el passat diumenge davant els Pioners de L'Hospitalet per un resultat de 6-19 en un partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà Júnior. La trobada va terminar abans de temps a causa de la intensa pluja que va caure sobre el camp del Badalona Sud.

Després d'un primer quart sense canvis al resultat inicial, els riberencs inauguraven el marcador després d'una primera anotació d'Andrés Collazos, a l'agafar un llançament del quarterback visitant Biel Toledo. Pocs minuts més tard, el receptor Arnau Subirachs augmentava les diferències per als Pioners amb el segon touchdown, que situava el 0-12 per als visitants. Abans d'arribar al descans, el conjunt que entrena Ignasi Heras retallava les distàncies amb el touchdown Sergi Gómez, qui aconseguia situar el 6-12, amb el qual es va arribar al descans.

A la tornada, els Pioners van poder anotar un nou touchdown per part d'Oriol Ávila, que semblava sentenciar la trobada, junt l'extra point de Fredy Gonzales que significava el 6-19. Amb aquest resultat es va arribar a la final del tercer quart i suspendre l'últim a causa de la tempesta. Després d'aquesta edició del clàssic juvenil, els Badalona Dracs encaixen la seva primera derrota de la temporada i se situen a la classificació provisional darrere de Pioners de L'Hospitalet.