Can Casacuberta acull una exposició de cartells-poema

  0
  LLETRES-A-RAIG-NAU-3.jpg

  06/12/2014 – Fins al 19 de decembre, la Biblioteca Can Casacuberta acull una exposició de cartells-poema resultants del projecte ‘Lletres a raig’, impulsat per l’Associació Tantàgora i les escoles Josep Carner i Antoni Botey de Badalona.

  Fins al 19 de decembre, la Biblioteca Can Casacuberta acull una exposició de cartells-poema resultants del projecte ‘Lletres a raig’, impulsat per l’Associació Tantàgora i les escoles Josep Carner i Antoni Botey de Badalona, amb la col·laboració econòmica de La Caixa. Després d’assistir a l’obra de teatre En el bosque de Grimm al Teatre Zorrilla, els nois i noies de 4rt i 5è de primària dels dos centres van composar uns textos poètics que després van recitar en un ‘Match de lletres a raig’, celebrat al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3.

   

  Posteriorment, aquestes creacions s’han convertit en uns vídeos de stop motion elaborats pels nois i noies amb la tècnica de ligthdoodeling. Els cartells-poema estan fets pels futurs il·lustradors, alumnes de l’Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, inspirats ens les creacions poètiques de l’alumnat de primària.

   

  ‘Lletres a raig’ és un projecte que promou el foment a la lectura a través de les arts i que pretén donar als infants l’oportunitat d’experimentar amb lletres, teatre i poesia, i va començar al setembre a Badalona.