Els Dracs Júniors inicien lliga amb un triomf davant els Búfals (25-6)

0
    26

18/11/2014 – Amb un clar 25-6, els Badalona Dracs Júnior, davant dels Barcelona Búfals se'n van endur la victòria del primer partit de la 25a LCFA.

El passat dissabte els Badalona Dracs van estrenar la 25a edició de la Lliga Catalana de Futbol Americà Júnior terreny de joc amb un triomf davant els Barcelona Búfals per un clar 25 a 6. En el camp de Badalona Sud, al barri de Sant Roc, es va viure també l’estre d’Ignasi Heras com a nou entrenador principal dels Dracs, precisament davant el seu anterior equip.

El duel entre Dracs i Búfals va començar força igualat amb anotacions per part de tots dos equips en els primers minuts. El quarterback Guillem Pérez va inaugurar el marcador pels locals, a continuació el visitant Quim Romero va replicar amb una gran jugada que tornava a situar l’empat al marcador i tot just quan es canviava de quart, Raúl Cernuda tornava a donar avantatge al conjunt badaloní.

Amb el 12-6 s’arribava al descans i ja a la segona meitat, els locals van poder sentenciar el duel amb dues noves anotacions per part de Pol Méndez i Sergi Gomez, que juntament amb el xut addicional de David Pujol deixaven el definitiu 25 a 6 favorable als de Badalona.