Els Dracs, líders en solitari després de derrotar als Cobras

0
    33

07/02/2016 – Els badalonins van aconseguir una important victòria amb un clar 26-7, que els situa líders de la LNFA Sèrie A.

La trobada entre Dracs i Cobras es presentava amb ambdós equips compartint el lideratge i amb la intenció de què el rival encaixés la seva primera derrota de la temporada. El duel entre badalonins i murcians, inèdit en la llarga història d’ambdós equips, va ser bastant igualat, llevat en els minuts finals del segon quart, quan amb dues anotacions pràcticament consecutives, els locals es van escapar en el marcador.

La trobada va començar de manera brillant, amb uns Cobras que en la seva primera possessió a punt van estar de sorprendre el seu rival amb grans jugades de Kevin Gramage i el britànic Ben Von Jagow. Però, van ser els locals qui, en la seva primera oportunitat, van començar a moure les cadenes amb un Sergi Gonzalo molt entonat a l’inici del partit. Així, arribaria el primer touchdown de la trobada transformat per Hunter Lee després d’un pas de Gonzalo de 23 iardes que posava el 6-0 per als de Calatayud.

Després d’aquelles dues primeres possessions vibrants, es va entrar en una fase de joc de tanteig, on les defenses també van ajustar, evitant que el marcador es mogués més en el primer quart.

El segon parcial va començar de la mateixa manera i el joc s’anava igualant, fins que Hunter Lee, a falta de poc més de dos minuts per arribar al descans, aconseguia la seva segona anotació després d’un altre llançament de 24 iardes de Gonzalo.

Quan tot feia indicar que el 12-0 seria el marcador del descans, els badalonins van recuperar la possessió de la pilota en una molt bona situació de camp i allò ho aprofitaria de nou Gonzalo per a llençar el seu tercer pas de touchdown, en aquesta ocasió fins al receptor germà Philipp Rolf, caient com un gerro d’aigua freda a la banda murciana, dirigida per Santiago Torres. Després del touchdown, Lee transformava  també la jugada extra arribant al descans amb el 20-0 al marcador.

A la represa, i amb els negre i plata amb la primera possessió en el seu poder, el jove Edu Morlans realitzava una excel·lent jugada de screen de 46 iardes que situava el 26-0 a l’inici del tercer quart, deixant la trobada pràcticament sentenciada.

Tot i això, els visitants no van abaixar els braços i van continuar mostrant-se com un equip molt competitiu. L’atac de Cobras, amb Ángel Clemente com quarterback, poc va poder fer davant el gran treball de la defensa local sobretot aturant el temut joc terrestre dels murcians i deixant sense iardes de carrera al perillós Kevin Gramage. De fet, l’únic perill visitant arribava amb la gran connexió que van mostrar Clemente i el seu receptor Ben Von Jagow, qui va atrapar un total de 9 passos per a 147 iardes i un touchdown, precisament després d’un pas del quarterback de 27 iardes que tancaria el marcador, deixant el definitiu 26-7 després de l’extra point convertit per Francisco Martínez.

Els jugadors ofensius més destacats dels Dracs van ser, Sergi Gonzalo completant 30 dels 53 passos intentats per a 348 iardes i quatre touchdowns, malgrat d’emportar-se quatre intercepcions de la defensa murciana, Hunter Lee amb un total de 140 iardes i 14 punts anotats i Edu Morlans amb 70 iardes i un touchdown

A la defensa de Xus Fernández van destacar Kevin Duley, amb 6 placatges i un partit molt complet en totes les facetes defensives, Alex Gonzalez Posito amb cinc, juntament amb Felipe Archilla, Marc Piña i Marcos Carmona, tots tres amb un total de quatre placatges. Javier García, amb dos sacks sobre el quarterback rival, també va ser un dels destacats en la defensiva negre i plata.

Després de les tres primeres jornades, la classificació la lidera els Dracs amb tres victòries, seguits de Cobras i Imperials amb dos triomfs i una derrota, cadascú. A continuació es troba els dos equips valencians amb un triomf i dues derrotes, i per últim els Rookies, amb tres derrotes consecutives.

La quarta jornada es disputarà aquest pròxim cap de setmana i els Badalona Dracs es desplaçaran fins a les terres valencianes per a enfrontar-se als Giants, el diumenge 12 de febrer a les 12 del migdia.