Falcó s’acomiada al costat d’Artur Mas, càrrecs de la Generalitat i representants de tota la ciutat

  0
  mas falcó.jpg

  07/02/2017 – L'encara regidor va celebrar aquest dilluns l'acte de comiat com a regidor badaloní després de 13 anys fent aquesta tasca a l'Ajuntament..

  El Teatre Principal es va vestir de gala aquest dilluns per a l'adéu de Ferran Falcó a la seva tasca de regidor a l'Ajuntament de Badalona després de més d'una dècada. El convergent va organitzar un acte al qual van assistir membres i representants de molts àmbits de la ciutat, l'alcaldessa Dolors Sabater i consellers i diferents càrrecs del seu partit, com ara Francesc Homs, Josep Rull, Jordi Turull o Marta Pascal. Però, sobretot, va comptar amb la presència de l'expresident Artur Mas, en el primer acte públic després del judici al TSJC pel 9N.

   

  La periodista badalonina Sara Muñoz va ser l'encarregada de presentar amb un emotiu discurs l'encara regidor després d'un vídeo de fotografies dels 13 anys de tasca a la ciutat. Falcó va recollir el guant i va fer un breu repàs de moltes vivències, sobretot més enllà de l'àmbit professional i fent incidència en les persones de la ciutat.

   

  Falcó va explicar que, després de les eleccions de 2015 i els mals resultats collits, va decidir que era moment de marxar: “Has de reflexionar sobre si pots remuntar, i jo, sincerament, no m'hi veia en cor. Llavors, el millor que pots fer és agrair a tothom que t'ha fet costat i marxar”, relatava aquest dilluns.

   

  Falcó va repartir agraïments i emocions entre els presents i va recordar molts moments de la darrera dècada. Assegura que marxa deixant moltes qüestions pendents, la solució de les quals hauria volgut viure, però recorda que continuarà treballant per a la ciutat des de la Secretaria de Territori i Sostenibilitat.

   

  Sobre els judicis del 9-N: “És una putada”

   

  Tots dos es van referir als fets relacionats al 9 de novembre i al judici d'aquest mateix dilluns. “És una putada. Hem anat a donar suport i a posar bona cara davant el Tribunal Superior, però estic molt emprenyat. Això és un atropellament als drets d'un poble”, va lamentar Falcó.

   

  Artur Mas, per la seva part, va agrair tots els suports rebuts durant el matí, i va recordar un episodi de la vida de Falcó, també relacionat amb la justícia: el 'cas Adigsa', pel qual Falcó va estar imputat durant vuit anys, abans de ser desimputat. “Trobar-se en una situació d'imputat o investigat és una putada, us ho puc assegurar. Però estar sota sospita durant 8 anys és molt pitjor. Ell es va saber sobreposar a una cosa així”, va lloar l'expresident.

   

  Mas també va reivindicar el treball de Falcó per Badalona i la seva insistència a l'hora de demanar projectes i inversions a la Generalitat: “És un corcó!”, bromejà Mas.