Els Dracs lluitaran pel lideratge davant els Fireabts

  0
  33
  Badalona Dracs.jpg

  11/04/2015 – La sèptima jornada de la Sèrie A de la LNFA es disputarà aquest diumenge -11.30h- al camp del Badalona Sud, on Dracs i Firebats podran decidir qui acaba com a líder de la lliga regular.

  La sèptima jornada de la Sèrie A de la Lliga Nacional de Futbol Americà es presenta absolutament decisiva en la lluita pel lideratge i les primeres places. Una lluita que es viurà en dos fronts: a Badalona i a Rivas.

   

  A Badalona es viurà un partidàs entre dos dels equips més forts de la LNFA. Campió i subcampió tornaran a mesurar forces en un partit que pot decidir qui acaba com a líder de la lliga regula. Els Badalona Dracs, després de l'ensopegada contra els Osos, es va rearmar amb la seva contundent victòria davant els Pioners (0-48).

   

  Els València Firebats, per la seva part, aterren a Badalona amb ganes de rescabalar després de collir la seva primera derrota de la temporada davant els seus rivals valencians, els Giants (26-20).

   

  A la primera volta, a València, ambdós equips van oferir una lluita sense caserna que va acabar decantant-se a favor del conjunt d'Ezequiel Martí (28-25). Aquesta diferència de tres punts és la que intentaran remuntar els Dracs, ja que per a superar als valencians a la classificació necessiten guanyar i fer-lo per una renda més àmplia.

   

  Per als d'Òscar Calatayud, després de l'aturada de Setmana Santa, comencen una fase de la temporada amb un calendari molt exigent, ja que després d'aquest partit afrontaran el seu debut a l'European Football League (EFL), concretament el proper 18 d'abril a la ciutat alemanya de Kempten davant Allgäu Comets. A continuació visitaran el feu dels València Giants, en un altre enfrontament transcendental per a la seva sort a la LNFA.

   

  En Firebats la incògnita és el estadi físic del quarterback Chris Debowski, peça clau de l'equip i que podria ser baixa.

   

  El partit tindrà cita aquest diumenge, 12 d'abril a les 11.30 hores, al camp del Badalona Sud i es podrà seguir en directe a través del canal DracsTV.