La mare d’una alumna agredeix físicament una mestra de l’escola Baldomer Solà

  0
  baldomer sola.jpg

  11/04/2015 – A la sortida de l’escola, cap a les cinc de la tarda, la progenitora d’una estudiant de 3r de Primària va agredir físicament a l’interior del recinte la mestra, que ja ha interposat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra.

  Una professora de l’escola Baldomer Solà, al barri del Congrés, va ser agredida dijous a la tarda per la mare d’una alumna. A la sortida de l’escola, cap a les cinc de la tarda, la progenitora d’una estudiant de 3r de Primària va agredir físicament a l’interior del recinte la mestra, que ja ha interposat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra. Fonts de l’escola apunten que no era el primer cop que la presumpta agressora protagonitzava algun incident, però mai havia arribat al nivell físic.

   

  Aquest divendres, el claustre de professors ha repartit a les portes del centre un comunicat en el que reproven qualsevol tipus de violència, que no toleraran cap agressió verbal i deixen clar que el seu treball i vocació és ajudar als nens i nenes i les seves famílies. “Com a comunitat educativa prendrem les mesures que considerem oportunes. Volen que aquest lamentable succés, rebutjat per tots, sigui una oportunitat per aprendre. NO A LA VIOLÈNCIA”.

   

  La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha qualificat l'agressió d'"intolerant". "Ha de tenir una resposta de caràcter judicial", ha assegurat. La consellera ha parlat aquest divendres amb la direcció del centre per mostrar-los el seu suport. "Estem parlant de casos aïllats", ha assegurat tot i així ha afegit que la protecció del professional públic "preocupa". Ensenyament ha avançat que es presentarà com acusació particular "d'acord amb l'evolució del cas" i si ho vol la mestra agredida.

   

  Dilluns es convocarà de forma extraordinària el Consell Escolar. La Guàrdia Urbana de Badalona ha començat a intensificar la vigilància policial del centre per evitar noves agressions.