Els Dracs perden davant els Osos en un partit molt igualat

0
    29

16/03/2015 – En el duel de la jornada del dissabte, victòria per als Osos Rivas davant els Badalona Dracs (17-14) que comprimeix la lluita per la segona posició.

En el duel de la jornada del dissabte, victòria per als Osos Rivas davant els Badalona Dracs que comprimeix la lluita per la segona posició. Els madrilenys van remuntar per a tombar als actuals campions, en un partit molt igualat que no es va resoldre fins l'últim sospir. Els Dracs van colpejar a l'inici del partit amb un touchdown de Joan Carles Bartra, però abans del descans el quarterback d'Osos, Blair Black, va respondre amb una jugada del quarterback Sneak (7-7).

A la represa, la història es va repetir. Els Dracs es van tornar a avançar amb una carrera d'una iarda del quarterback Sergi Gonzalo i als Osos els va tocar tornar a remontar. Álvaro Guitián va ser una peça clau per a donar la volta al marcador. Primer va anotar un field-goal en el tercer quart (10-14). I després, a l'últim període, va convertir el touchdown de la victòria a l'aprofitar un pas de cinc iardes de Black (17-14). Guitián va sumar 11 dels 17 punts del seu equip, ja que va convertir també dos extra-point.

Els Dracs van tenir una última oportunitat d'anotar i guanyar la trobada. Van arribar fins la red-zone, però la defensa d'Osos va aconseguir contenir als de Badalona. En quart down d'Oscar Calatayud van cercar l'empat amb un intent de field-goal. La patada de Marcos Carmona, però, no va ser precisa i els Osos ja van poder plantar genoll per assegurar una victòria molt important per a les seves aspiracions.