Els Dracs reben a València Giants en la Lliga Nacional

  0
  45
  Dracs.jpg

  13/02/2015 – La cita serà aquest diumenge, 15 de febrer a les 11.30 hores, al Camp del Badalona Sud.

  Els d’Oscar Calatayud buscaran un triomf davant els València Giants que els permeti continuar l’estela de Firebats, líders de la competició i botxí dels badalonins a la visita dels Dracs a València en la passada jornada. Després d’un excel·lent debut dels Dracs davant el seu gran rival, Pioners, no poden permetre dos entrebancs seguits si volen ser un dels dos primers equips al final de la temporada regular.

   

  Per això conten novament amb Sergi Gonzalo com quarterback i director d’un atac amb Juan Carles Bartra, Javi Fernández, Ian Escoda o Curtis Cannon, màxim anotador de la competició amb set touchdowns després de dues primeres jornades. A la faceta defensiva dels locals, Alex Mancha, Kevin Duley, Marcos Carmona, Dan Menzel, Felipe Archilla, Jorge Camarena, Javier García o Jordi Soler, seran alguns dels jugadors que, el seu coordinador Xus Fernández, tindrà disponibles.

   

  Els València Giants, per la seva part, arribaran a Badalona després de debutar aquesta temporada amb una derrota en el derbi valencià pel resultat de 40-20, refent en el següent partit vencent a Osos Rivas per 14-6. L’equip dirigit per Santiago Torres compta amb un gran planter nacional, amb joves jugadors com Álvaro Cosín, Miguel Meriten, Diego Sanhermelando, Jorge Huete, Alejandro Sahuquillo o Jonathan Piqueras, juntament amb veterans com Iñigo Basurto, Salvador Marqués i Raúl Ortiz.

   

  A aquests se’ls uneix aquest any, l’arribada del poderós jugador americà Rafael Pineda, del canadenc Antoine Sirard i del mexicà Ivan Ventre. Precisament un compatriota d’aquest últim, Ricardo Quintana, és el reforç d’última hora arribat aquesta mateixa setmana des de terres asteques i que arriba per a ser el quarterback del conjunt valencià i substituir a Ventre en quant a la direcció de l’ofensiva. Amb tots aquests ingredients, València Giants pot ser un dels rivals clau en el transcurs de la fase regular, per la qual cosa els Dracs hauran d’emprar a fons per a intentar mantenir la imbatibilitat a casa i poder fer del nou camp del Badalona Sud un autèntic fortí.

   

  La cita serà aquest diumenge, 15 de febrer a les 11.30 hores, al Camp del Badalona Sud, situat al carrer Alfons XIII 315-357. La trobada també serà retransmesa en directe per DracsTV.