L’AV de Canyadó inicia el taller de danses per a la Festa Medieval

  0
  Foto: AV Canyadó

  13/02/2015 – Tothom que ho desitgi, nens i grans, podrà participar i ballar en diferents espectacles i escenaris en què es desenvoluparà la XVII Festa Medieval Sant Jordi de Badalona.

  Des d’aquest dilluns, 9 de febrer, l'Associació de Veïns de Canyadó (carrer d'Eduard Marquina, 25-27) acull les classes de danses medievals per a que tothom que ho desitgi pugui participar i ballar de manera gratuïta en diferents espectacles i escenaris en què es desenvoluparà la XVII Festa Medieval Sant Jordi de Badalona d'enguany. Un taller on petits i grans tenen cabuda i l'associació anima a aquesta fantàstica oportunitat als veïns de vestir-se d'època i participar en aquest esdeveniment d'una manera única. Destacar que les classes es realitzen dos dies a la setmana, els dilluns de 18.30 a 19.30 hores (els nens) i els dijous de 19 a 20 hores (els adults).

   

  Enguany els pirates i l'Edat Mitjana tornaran a Badalona i per segon any consecutiu es dividirà en dos caps de setmana: els dies 11 i 12 d'abril al Front Marítim, d'una banda, i el 17, 18 i 19 d'abril, posteriorment a Dalt la Vila, la platja dels Pescadors i Canyadó.