Els Dracs reben als València Firebats després de la victòria europea

  0
  Badalona Dracs-Firebats.jpg

  25/04/2014 – El partit es disputarà en el Camp Municipal de Montigalà a partir de les 16 hores.

  Els Badalona Dracs sense temps a gaudir de la seva victòria europea el passat 19 d’abril, es prepara per rebre a casa seva, a Montigalà, als València Firebats a la novena jornada de la LNFA Sèrie A.

   

  L’equip de la ribera del Túria dirigit per Ezequiel Martí, tercers a la classificació, es presenten a Badalona, amb un balanç de tres derrotes i cinc victòries, l’última d’elles en el duel valencià contra Giants en el què van vèncer per 14 a 6, han tingut temps per a preparar-se la trobada, que comptaran amb Chris Dewobsky i Pau Palau com part de la seva ofensiva i a Alejandro Valero, Daniel Iniesta o Jaime Max a la defensiva.

   

  Per la part dels Dracs, amb un dels seus millors moments de forma i un balanç a la LNFA Sèrie A de set victòries i una derrota –patida a la segona jornada, porten una bona trajectòria i més encara després de la victòria a la EFL contra els Alphen Eagles. Per això, Sergi Gonzalo i Rubén Beltran alternaran els papers per a dirigir l’equip juntament amb Quim Fornaguera, Curtis Cannon, Rodrigo Guzmán, Joan Delgado, Oscar Olivenza o Mencel Daniel Sandor, entre altres. A la defensiva intentaran aturar els envits del quadre valencià, una de les millors defenses de la lliga formada per Xavi Navarro, Jordi Brugnani, Yücel Gülmen, Albert Pascual, Daniel Ferrer, Kevin Dunley o els coneguts Felipe Archilla, Jordi Soler i Marcos Carmona, entre altres.

   

  El parcial de l’última trobada disputada entre ambdós equips es correspon amb la quarta jornada en la què Badalona Dracs, per un ajustat 20 a 21 gràcies a un pas atrapat per Cesar Brugnani, en els últims moments de la trobada i la posterior anotació extra del seu germà Jordi, de manera que el duel a Badalona promet ser interessant.

   

  El partit es disputarà en el Camp Municipal de Montigalà a partir de les 16 hores, que a més serà amenitzat, com arriba sent habitual aquesta temporada, per les mini Glamcheers de l’Escola de Dansa de Mònica Escribà.