Primer triomf de la pretemporada pel Prat (71-53)

0
    29
    DSC_0302.JPG

10/09/2014 – El vinculat del FIATC Joventut supera al CB L’Hospitalet al Palau Olímpic, amb molt protagonisme pels jugadors del júnior de la Penya.

La diferència de centímetres i qualitat es faria palesa des de l’inici del duel, sobretot a la pintura. El Prat comandaria el marcador en tot moment, obrint ja un primer forat clar amb només un quart disputat (25-13).

La rapidesa dels jugadors potablaves era massa difícil d’aturar per l’Hospitalet i en una d’aquestes accions Nogués guanyava la línia de fons i esmaixava sense cap tipus d’oposició. Tot seguit, amb Óscar Amo i Víctor Serrano junts a pista, els bàsquets dins la zona es veurien multiplicats.

L’Hospi era incapaç d’aturar l’activitat dels pivots potablaves, i fins i tot Serrano es permetia el luxe d’anotar un bàsquet sobre la botzina en una suspensió des de quatre metres (37-25). L’interior format a l’Estudiantes seria el principal protagonista del tram final del segon quart, convertint la darrera cistella pratenca en un cop de dits (45-32). Al descans, el Prat vencia per 12 punts de diferència (45-33).

A la represa, l’equip d’Agustí Julbe aconseguiria mantenir l’activitat defensiva i, d’aquesta manera, conservar la seva renda (48-35). Abans de sentenciar el partit, però, l’Hospitalet viuria un dels seus millors moments, sent capaç d’escurçar la diferència per sota dels 10 punts (51-43). El Prat mirava de pressionar la pilota, tot i que la bona circulació dels riberencs els feia somiar amb una remuntada que acabaria per no arribar.

El Prat desencallaria el seu atac amb un triple de Roger Vilanova (54-43), i la bona tasca feta per Serrano capturant diversos rebots ofensius permetria al vinculat de la Penya tancar el tercer període amb el duel controlat (58-47). Els braços del pivot d’Estudiantes s’erigien com un mur impossible d’igualar pels interiors de l’Hospi.

A l’últim període, l’atac visitant faria aigües i amb un parcial de 17 a 6 el Prat segellava el primer triomf de la pretemporada. Grans minuts de Sergi Costa en la posició de base en els darrers instants del duel, connectant amb homes com Gerbert Martí i Xabi López (71-53).