Els Dracs s’emporten el derbi davant els Pioners de L’Hospitalet

0
    31
    DSC_0154.JPG

07/04/2014 – Els Badalona aconseguiexen una nova victòria a la LNFA Sèrie A que els permet continuar líders.

Els Badalona Dracs van aconseguir una nova victòria a la LNFA Sèrie A que els permet continuar líders a la classificació en un camp que se’ls resistia des de la Copa Catalana 2010. Amb ambdós equips sabent que es jugava a la classificació, van sortir amb ganes de demostrar que els partits entre ambdues esquadres és un espectacle.

El primer quart començava amb les defenses dominant als atacs, però en el primer acostament dels Dracs en terreny dels Pioners, en el seu quart down de la sèrie, Jordi Brugnani convertia un xut de camp donant els primers punts a Badalona i col·locant el 0 a 3 al marcador. Ho intentarien els Pioners però un magnífic primer quarts dels Dracs faria que un pas cap a Quim Fornaguera, aquest últim aconseguís posar terra pel mig al marcador deixant un 0 a 9. En el segon quart els equips es van igualar més, tot i que la defensa de Badalona li posava les coses difícils al quarterback riberenc, aconseguint escurçar distàncies gràcies a una anotació de David Trias. Victor Martín posaria el 7 a 9 en el lluminós amb emoció a la trobada. Els Dracs tardarien poc en reaccionar i Joan Carles Batra anotaria, mentre que Kevin Dunley va convertir la jugada extra i faria pujar en la trobada i Dracs posarien el 7 a 17 al marcador. Per la part dels Pioners, es jugaria faltant només quatre minuts per a la mitja part, però un pas a Dani Belso i l’extrapoint de Victor Martín posaria de nou l’emoció en el derbi. Poc van tardar els Dracs en respondre i Rodrigo Guzmán es va unir als anotadors al rebre un pas que va convertir en una nova anotació per a l’equip de Badalona abans d’arribar al descans. Jordi Brugnani aconseguiria una nova anotació arribant al descans amb un parcial de 24 a 14.

A la represa, els Dracs d’Oscar Calatayud i Xus Fernández farien avançar les cadenes i en una jugada de carrera del quarterback Sergi Gonzalo pujaria novament puntuació per als interessos de l’equip badaloní i Jordi Brugnani convertiria l’extrapoint. La defensa de Badalona aconseguiria també sumar-s’hi, mitjançant Marcos Carmona, als anotadors del partit, després de bloquejar un punt dels Pioners i recuperar la pilota i arribar al touchdown ampliant el resultat fins el 37 a 14. Els Pioners no havia dit la última paraula i primer mitjançant una carrera del quarterback Tristán Grenon i després Víctor Martin qui anotaria l’extra deixaven el 37 a 27 al marcador.

En el últim quart els Badalona Dracs, molt més frescos que el seu rival, acabarien posant una marxa més en el joc i demostrar perquè lideren la classificació, i un gol de camp i un extrapoint més de Kevin Dunley no deixaven opcions per a respondre als riberencs deixant el resultat final en 47 a 27 al marcador.