Les entitats andaluses es troben a l’Escorxador amb èxit

  0
  48
  7.JPG

  07/04/2014 – Una dotzena d'entitats andaluses s'han trobat per primer cop aquest diumenge per celebrar una jornada cultural i gastronòmica en què milers de persones s'han desplaçat a l'Escorxador.

  Després de que s’ajornés per qüestions meteorològiques, en un dia esplèndid en què per fi el temps acompanyava, aquest diumenge 6 d’abril, una dotzena d’entitats andaluses han celebrat per primer cop una jornada cultural i gastronòmica al Centre Cultural l’Escorxador. Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, aproximadament, milers de persones s’han desplaçat fins aquesta 1a Trobada d’Entitats Andaluses de Badalona, on han pogut gaudir de més d’una trentena d’actuacions de quadres de flamenc, sevillanes de totes les entitats participants. El cantant badaloní Manolo Fernández va clausurar aquesta trobada amb el seu darrer treball discogràfic.

   

  Un total de deu casetes van ser congregades a l’Escorxador, davant de la Nau 3, on s’oferia una gran varietat de tapes, menjars i begudes per a que tothom que estigués interessat pogués viure una excel·lent jornada. Des de paella fins a migas; passant per carn amb salsa, mandonguilles i potatge de cigrons, entre altres, eren els plats que més es van degustar.

   

  Casa de Córdoba, Rincón del Arte, Tacón del Duende, Esencia Rociera, ACRA Ciudad de Badalona, Andalucía y Cataluña, Nuestra Señora de la Esperanza i moltes més van acabar la trobada molt satisfets i desitgen que aquesta trobada hagi estat només l’inici, ja que esperen que a partir d’ara es realitzi un cop a l’any a la nostra ciutat, però també reclamen que en un recinte més ampli.

   

  Ara, les entitats andaluses de Badalona es preparen per realitzar les seves activitats relacionades amb la Setmana Santa, la Cruz de Mayo i la Fira d’Abril.